Újra lesz tombola: A vállalkozások felajánlhatják nyereményeiket


A Szent György Napok 30-ik, jubileumi kiadásán visszahozzuk az elmúlt évek egyik legnépszerűbb programját, a tombolasorsolást.

Ennek értelmében lehetőséget biztosítunk a vállalkozásoknak, hogy felajánlják nyereményeiket, szándékukat április 18-ig jelezhetik a szentgyorgynapok@sepsi.ro e-mail címen. További részletekért és információkért a 0749 418 741 telefonszámon lehet érdeklődni. Legkevesebb 500 lej értékű, termékekből álló csomagokat, illetve termék és szolgáltatás utalványokat lehet felajánlani. A vállalkozások számára a felajánlott díjcsomag értékével arányos reklámlehetőséget biztosítanak a szervezők a Szent György Napok ideje alatt.

Az idei városünnepen a helyi értékeket szeretnénk hangsúlyozni, ebben a tekintetben pedig szívesen várjuk a kisebb helyi termelők és vállalkozások felajánlásait is, akik számára ez egy jó lehetőség lehet a termékeik népszerűsítésére.

Nosztalgiakiadás lévén, megemlékezünk azokról az évekről, amikor a tombolanyereményeket a városháza kirakatában tekinthették meg a lakók, így idén is a Főtér közelében lesznek kiállítva a felajánlott nyeremények.

A szelvényeket a Szent György Napok ideje alatt, április  23. és 30. között lehet majd megvásárolni 10 lejért,  a nyertes számok sorsolására pedig a fesztiválhétvége utolsó estéjén kerül sor.