Revine tombola: firmele care doresc să ofere premii sunt invitate să-şi anunţe intenţia


La ediţia aniversară cu numărul 30 a Zilelor Sfântu Gheorghe, organizatorii readuc în cadrul evenimentului unul dintre cele mai populare programe ale anilor trecuţi, şi anume Tombola cu premii.

În acest sens, oferim posibilitatea firmelor care doresc să ofere premii în cadrul Tombolei să anunţe intenţia prin email la zilelesfantugheorghe@sepsi.ro, până la data de 18 aprilie. Pentru mai multe detalii şi informaţii puteţi suna la numărul 0749 418 741.

Pot fi oferite premii în valoare de minim 500 lei / premiu, care constau în produse sau vouchere valorice pentru produse sau servicii, cu menţiunea că ne dorim să punem accent în cadrul tombolei pe valorile locale şi comunitare. În acest sens, aşteptăm inclusiv producători şi firme locale mai mici, pentru care tombola poate fi un mod de promovare a produselor. Societățile comerciale participante vor beneficia de un pachet de reclame proporțional cu valoare premiilor oferite pe durata evenimentului.

Aflându-ne la o ediţie a nostalgiei, ne vom aduce aminte de anii în care premiile de la tombolă erau prezentate locuitorilor în vitrinele Primăriei, astfel că şi în acest an premiile vor putea fi văzute în zona centrală a oraşului.

Biletele la tombolă vor fi puse în vânzare în cadrul Zilelor Sfântu Gheorghe, în perioada 23-30 aprilie, la preţul de 10 lei bucata, iar tragerea la sorţi a numerelor câştigătoare va avea loc în ultima seară a festivalului.