Gong Színház (Nagyszeben): A kis herceg (Micul prinț)


Április 27., 15:00 és 17:00 óra, Andrei Mureșanu Színház

A nagyszebeni Gong Gyermek- és Ifjúsági Színház a világ egyik leghíresebb meséjét, Antoine de Saint-Exupéry A kisherceg című művet hozza el a Szent György Napokra Bobi Pricop rendezésében. A kis herceg utazása ezúttal igazi érzéki élménnyé válik, rendkívüli szereplőkkel, aszteroidákkal és nevető csillagokkal.

A Bobi Pricop rendező által javasolt változatban a kis hercegnek a galaxisban tett utazását követhetjük nyomon ötletes díszleteszközök, vetítések és különleges bábok segítségével, amelyek arra buzdítanak bennünket, hogy fedezzük fel újra az örömöt, a kíváncsiságot és a várakozás izgalmát. A kis hercegekkel, Mátéval (11 éves) és Carollal (6 éves), valamint a Gong Színház színészeivel együtt az előadást Victor Rebengiuc, Alexandru Potocean, Emilian Oprea, Conrad Mericoffer, Vlad Ivanov, Mihai Smarandache színészek és Alexandru Dabija rendező hangjai teszik teljessé, akik a fényes csillagok felé vezető úton kísérik a kis herceget.   

A gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt szóló példabeszédet április 27-én, 15 és 17 órakor mutatják be az Andrei Mureșanu Színházban. Jegyeket személyesen a Kulturális Szervezőirodában (Szabadság tér 1. szám), hétfőtől szerdáig 8:00-16:00 óra között, csütörtökön 17:00, pénteken 15:00 óráig vagy online az eventim.ro oldalon lehet vásárolni.

Az előadásra a jegy 10 lejbe kerül. A román nyelvű előadás 9 éves kortól ajánlott.