Teatrul Gong (Sibiu) – „Micul Prinț”


27 aprilie, ora 15:00 și ora 17:00, Teatrul „Andrei Mureșanu

Teatrul pentru Copii și Tineret Gong din Sibiu aduce pe scena Zilelor Sfântu Gheorghe una dintre cele mai cunoscute povești din întreaga lume: „Micul Prinț” de Antoine de Saint-Exupéry, în regia lui Bobi Pricop. De data aceasta, călătoria micului prinț devine o adevărată experiență senzorială, cu personaje extraordinare la tot pasul, asteroizi și stele care știu să râdă. 

În versiunea propusă de regizorul Bobi Pricop, vom putea urmări călătoria prin galaxie a micului prinț cu ajutorul unor mecanisme scenotehnice inventive, proiecții și păpuși ingenioase, care ne provoacă să regăsim bucuria, curiozitatea și nerăbdarea. Alături de micii prinți Matei (11 ani) și Carol (6 ani), și de actorii Teatrului Gong, spectacolul este completat și de vocile actorilor Victor Rebengiuc, Alexandru Potocean, Emilian Oprea, Conrad Mericoffer, Vlad Ivanov, Mihai Smarandache și a regizorului Alexandru Dabija, care îl îndrumă pe micul prinț în drumul său către stelele înflorite.     

O parabolă pentru copiii de toate vârstele, spectacolul va putea fi urmărit în data de 27 aprilie, atât de la ora 15:00, cât și de la ora 17:00, în sala Teatrului „Andrei Mureșanu”. Biletele sunt disponibile pe eventim.ro sau la Biroul de organizare evenimente culturale din Piaţa Centrală, de luni până miercuri, între orele 08:00 – 16:00, joi până la ora 17:00, iar vineri până la ora 15:00. 

Vârstă recomandată: 9+

Preț bilet: 10 lei