Útlezárások a városünnep ideje alatt


A háromnapos fesztiválhétvége miatt szerda délutántól elkezdik lezárni a központi parkolókat, csütörtök reggel 9-től lezárják a következő utcákat: az 1918. December 1. utcát a Nicolae Bălcescu utcától a Főtér felé (az Olt utca felől a Csiki utca felé egy sáv járható marad); a Sugás Áruház környékét (Szent György tér, a Bem József utcát a Szent György térnél);  a Gróf Mikó Imre utcát teljes hosszában; a Gödri Ferenc utca egy részét a Balázs Márton utcától a Gróf Mikó Imre utcáig; a Szabadság utcát a Gróf Mikó Imre utca és a Kórház utca között (a Kórház utca – Kriza János utca mindkét irányban járható marad); valamint a Kónya Ádám Művelődési Ház környékét: a Kossuth Lajos utcát a Főtér és a Martinovics Ignác utca között, Kőrösi Csoma Sándor elejét szintén a Martinovics utcáig, a Váradi József utca alsó szakaszát a Gábor Áron utcáig (Gábor Áron utca járható marad).

A lezárt terület áthaladó autobuszjáratok útvonalait ideiglesen módosítják, a Lábasház – Erzsébet park megállóhely a törvényszékhez költözik.

A lezárt területen működő vállalkozások áru ellátásra meghatározott időszakokra szóló behajtási engedélyért Czimbalmos Csaba városgondnokhoz fordulhatnak. A lezárt területeket május 1-jétől fokozatosan felszabadítják.