Tombola a városnapokon: Nyerj egy álomesküvőt az Event Factory jóvoltából!


Nyerj egy álomesküvőt az Event Factory jóvoltából!

Az elmúlt évek egyik legnépszerűbb programja, a tombolasorsolás, az idén is nagy érdeklődésnek örvend a helyi és távolabbi vállalkozások körében. Büszkén hirdetjük, hogy a 30. Szent György Napok tombolájára 20 felajánló jelentkezett, így a nyeremények palettája szélesebb már nem is lehetne!

A legtöbb résztvevő vállalkozás Sepsiszentgyörgyről került ki, de akad közülük más háromszéki településről (Zabola), valamint Erdély távolabbi vidékeiről is: Maros megye, Kolozs megye. A nyereményeket két nagy csoportba sorolhatjuk: a termékcsomagok és a termék-, valamint szolgáltatás-utalványok csoportjába.

A tombola hivatalos szabályzata ITT olvasható.

A melléklet a nyereményekkel ITT olvashatók.

A tombolán a felajánlások meghatározott minimális értéke 500 lej volt. A 20 vállalkozás összesen 29.494 lej értékben áldozott a tombola nyereményeire, a felajánlások átlagos értéke így 1.475 lej.

Jubileumi kiadás lévén, a 30. Szent György Napok tombolájának főnyereménye is egy különleges ajándékutalvány: egy teljeskörű esküvőszervezői csomag 6.660 lej értékben a sepsiszentgyörgyi EventFactory – Weddings jóvoltából! Az EventFactory egy rendezvényszervező iroda, melynek célja emlékezetessé tenni a nagy ünnepnapokat úgy, hogy közben leveszi a szervezés terhét ügyfelei válláról. Szolgáltatási köre az esküvőszervezéstől az üzleti rendezvényeken át egészen a kisebb családi vagy baráti ünnepek megszervezéséig terjed. Hitvallásuk, hogy a részletek minden esetben a Nagy Egészet szolgálják, és ezt nem is engedik szem elől téveszteni. Esküvőszervezés esetében az ifjú pár személyiségéből kiindulva, az ők történetei alapján együtt álmodnak meg egy koncepciót, egy személyre szabott témát. Segítenek a számukra legmegfelelőbb helyszín és szolgáltatói kör kiválasztásában: meghívó, dekoráció, zenekar/Dj, táncoktató, vőfély vagy ceremóniamester, fotó-videó, menü, torta, süti, fodrász, sminkes, kiegészítők stb. Az Event Factory utalvány nyertese biztos lehet benne, hogy álomesküvője most valóra válik!

Az egészséges életmód és tudatosság jegyében a tombolajáték egyik kiemelt támogatója a sepsiszentgyörgyi Pro Vitam Egészségügyi Központ, amely 3 db., egyenként 1.500 lej értékű egészségmegőrző szűrőcsomag felajánlásával emelte a tombola értékét. A Pro Vitam az orvosi szakok széleskörű választékával áll kliensei rendelkezésére. Teljeskörű diagnosztikai és orvosi képalkotó módszereivel pontos és biztos diagnózist nyújt négy munkaponton is: Sepsiszentgyörgyön, Kézdivásárhelyen, Kovásznán és Kolozsváron. Az átfogó szűrőcsomagok a következő kivizsgálásokat tartalmazzák: imagisztikai kivizsgálások 750 lej értékben, valamint orvosi laboratóriumi vizsgálatok 750 lej értékben.

A termékcsomagok között szerepel: levendulatermékek Király Erzsébet jóvoltából (Harasztos, Kolozs megye), valamint a Lila Gold Lavender jóvoltából (Búzásbesenyő, Maros megye); 2 db. bőrdíszműves termékcsomag a Mátka jóvoltából (Maroskeresztúr); egy hentestermék-csomag a Csülökkirály jóvoltából; kiemelt említést érdemel a 16 db. Terra Futura társasjáték a Milvus Csoport Egyesület jóvoltából (Marosvásárhely). A legnagyobb értékű kézzel fogható nyeremény pedig egy Aria márkájú elektroakusztikus gitár a sepsiszentgyörgyi E-Music jóvoltából, amely immár több mint 20 éve szolgálja a zenekedvelő és művelő közösséget minőségi, új és használt hangszerek értékesítésével.

Az utalványok skálája, ha lehet, még ennél is színesebb. Utalvány formájában felajánlott termékek/szolgáltatások között sorsolásra kerül: 3 db. Shanghai Restaurant vásárlási utalvány; egy Morningstar Tour utazási utalvány; 3 db., egyenként 4, 5, valamint 6 főre szóló belépő a sepsiszentgyörgyi Clue Crack szabadulószobába; 3 db. Albert Optimun Medicals vásárlási utalvány látó- és napszemüvegre; 3 db. vásárlási utalvány a sepsiszentgyörgyi Kastély Étterembe; egy vásárlási utalvány a COSTA IMG bútorüzletbe; 4 db. SIC FESZT bérlet a Háromszéki Ifjúsági Tanács felajánlásával; 4 db. utalvány a BoniBox Kutyakozmetikába; egy egyhetes szállásutalvány egy kutya számára a Pet’s Academy jóvoltából; 2 db. Bertis vásárlási utalvány. A különösen értékes nyeremények közé tartozik 3 db. teljes táboroztatás 5-10 éves gyermekek részére a 2023-as nyári vakációban megszervezett Vándor Táborokban a Valev Stúdió felajánlásából, valamint 2 db. egyéjszakás szállásutalvány a zabolai RoyChowdhury-Mikes-kastélyban a Zabola Estate jóvoltából (1 db. deluxe suite és 1 db. deluxe double room).

A szelvényeket a Szent György Napok ideje alatt, április 23. és 30. között lehet majd megvásárolni 10 lej értékben a városi jegyirodában, a Háromszék Napilap újságárus standjainál, a rendezvény területén felállított standoknál és az események helyszínein. A nyertes számok sorsolására a fesztiválhétvége utolsó estéjén, vasárnap 20:30 órakor kerül sor a főszínpadon. A nyertesek az eredeti szelvény és személyi igazolvány felmutatásával vehetik át nyereményeiket a Kónya Ádám Művelődési Ház székhelyén (Kossuth Lajos u. 13.), 2023. május 2-12. között,  hétfőtől szerdáig 8:00-16:00 óra között, csütörtökön 8:00-17:00 óra között, valamint pénteken 8:00-15:00 óra között.

A megvásárolt szelvényeket a városi jegyirádában található urnába lehet bedobni, a fesztiválhétvégén az urna pedig az infopontnál (a Gróf Mikó Imre utca és Szabadság utca sarkánál) lesz megtalálható.