Tamási Áron Színház: Amikor telihold ragyog a turkáló felett


A Radu Afrim által írt és rendezett, jellegzetes stílusú vígjátékban a leghétköznapibb szereplők is csodákat rejtenek magukban. A kisvárosi turkálóban sokféle ember megfordul, mindenki mindenkit ismer, mindenki mindenkiről tud valamit. 

Golyó turkálójában az idő múlik, de nem halad semerre. Azonban közeledik a nap, amikor egy Zarát akarnak a városba hozni. 

Golyó turkálójában sokféle igazság és sokféle logika találkozik. Teliholdkor a ruhák életre kelnek, régi tulajdonosaik szellemei rohangálnak, hiszen titkokat kell feltárni és átkokat feloldani. 

Van-e helye egy Zarának, vagy egy bevásárlóközpontnak ebben a kisvárosba és mi lesz a sorsa Golyó turkálójának? Kiderül április 24-én 18:00 órától a Tamási Áron Színházban.

A szereposztás a társulat oldalán oldalán tekinthető meg. Az előadás 14 éven felülieknek ajánlott és színpadra épített nézőtér előtt zajlik. Időtartama 120 perc szünet nélkül.

Időpont: 2023. április 24., hétfő, 18:00 óra

Helyszín: Tamási Áron Színház nagyterme

A teljes árú jegy: 35 lej.

Jegyeket a biletmaster.ro oldalon vagy személyesen a Városi Jegyirodában (Szabadság tér 1. szám). A jegyiroda hétfőn és szerdán 8:00-16:00 óra között, kedden és csütörtökön 18:00, pénteken 15:00 óráig tart nyitva. A tanulók, nyugdíjasok és a nagycsaládos kártyával rendelkezők a kedvezményes jegyeket a jegyirodában vásárolhatják meg.