Teatrul „Andrei Mureșanu” – #acedesiguranță @TikTok


28 aprilie, ora 18:00, Teatrul Andrei Mureșanu

Un spectacol-instalație în regia lui Bobi Pricop, #acedesiguranță @TikTok aduce pe scena Zilelor Sfântu Gheorghe teme relevante pentru lumea tinerilor din România de azi, precum anxietatea, autocunoașterea, educația, relațiile, vulnerabilitatea sau izolarea.

Spectacolul este conceput să funcționeze pe două planuri, pe de o parte în sala de teatru, sub forma unei instalații performative, iar pe de altă parte în mediul online, pe platforma TikTok. Povestea are în centru un grup de șapte liceeni, cu vârste cuprinse între 16 și 18 ani, care lansează #acedesiguranță, o mișcare care vine să dea voce pe TikTok adolescenților și experiențelor lor.

Cu ajutorul platformei TikTok, spectacolul reușește nu doar să pună în scenă teme sociale relevante, ci și să exploreze mijloace teatrale inedite, care îmbină storytelling-ul cu dimensiunea performativă a acestei noi rețele de socializare. Proiectul vizează atât implicarea directă a adolescenților, cât și deschiderea unui dialog mai amplu prin intermediul platformei TikTok. 

Spectacolul va putea fi urmărit în data de 28 aprilie, ora 18:00 la Teatrul „Andrei Mureșanu”. Biletele sunt disponibile începând cu data de 6 aprilie pe eventim.ro sau la Biroul de organizare evenimente culturale din Piaţa Centrală, de luni până miercuri, între orele 08:00 – 16:00, joi până la ora 17:00, iar vineri până la ora 15:00. 

Bilet cu preț întreg: 20 lei
Bilet cu preț redus: 10 lei.