8 SEASONS 1 WORLD – Concert simfonic VIVALDI-PIAZZOLLA


Duminică, 24 aprilie, ora 20:00, Biserica Krisztus Király

Duminică, 24 aprilie, de la ora 20:00, Biserica Krisztus Király” va găzdui un alt program de renume internațional, cu doi artiști recunoscuţi pe plan mondial, violonistul Artur Kaganovskiy și dirijorul César Álvarez, alături de Orchestra Kaganovskiy Virtuosi într-un concert simfonic intitulat 8 Seasons 1 World, bazat pe lucrări ale compozitorilor Antonio Vivaldi și Astor Piazzolla.

Publicul din Sfântu Gheorghe poate că nici nu mai are nevoie de vreo prezentare a lui Artur Kaganovskiy, un violonist american de origine rusă, cunoscut pentru stilul său unic şi distinctiv de interpretare, tehnica virtuoasă și muzicalitatea excepțională, care a cântat ca solist cu orchestre renumite din întreaga lume. La cea de-a 29-a ediție a Zilelor Sfântu Gheorghe, acesta va cânta alături de nimeni altul decât César Álvarez, unul dintre cei mai distinși dirijori din lume, care timp de un deceniu a fost dirijor principal al Orchestrei Filarmonice Tomsk din Rusia și al Orchestrei de Stat a orașului Murcia din Spania, fiind invitat constant pe scena celor mai importante săli de concert din lume. La concert vor participa și membrii Orchestrei Kaganovskiy Virtuosi, înființată în 2022 și formată din cei mai buni muzicieni din Oradea, Arad, Cluj-Napoca și Târgu Mureș.

Concertul simfonic va avea loc în Biserica „Krisztus Király”, duminică, 24 aprilie, de la ora 20:00, iar biletele pot fi achiziționate personal de la Biroul de organizare evenimente culturale (Piața Libertății nr. 1) de luni până miercuri între orele 8:00 și 16:00, joi până la ora 17:00 și vineri până la ora 15:00, sau online pe www.eventim.ro

Partenerul evenimentului: Instituția Liszt Sfântu Gheorghe

Bilet cu preț întreg: 40 lei
Bilet cu preț redus: 20 lei