Rajzpályázat: Én, mint Szent György lovag!


Rajzpályázatot hirdetünk a Szent György Napok ideje alatt sorra kerülő Gyermekváros (április 28-30.) keretén belül minden kovászna megyei óvodás és elemi iskolásnak. A rajzverseny témája: Én, mint Szent György lovag. A rajzokat két korcsoportban díjazzák: óvodás gyerekek és elemi iskolások (0- IV. osztály). 

A rajzok A4-es méretű rajzlapra készülhetnek, bármilyen technikával. Az alkotásokat 2023. április 16-ig, kizárólag digitális formátumban (.JPG, .PDF, .PNG), legtöbb 5 MB terjedelemben lehet elküldeni a szentgyorgynapok@sepsi.ro címre. A dokumentum nevének tartalmaznia kell a gyerek nevét, az e-mail témája/címe/subject: Gyermekváros rajzverseny. Az e-mailben kérjük feltüntetni a pályamű címét, a gyerek nevét, életkorát, tanintézményt és csoport/osztály nevét, illetve a kapcsolattartó személy adatait (név, e-mail cím, telefonszám).

Kategóriánként 3 helyezettet díjazunk, a legjobb 20 alkotást pedig kiállítjuk a Gyermekvárosban. A beküldött pályamunkákat a Plugor Sándor Művészeti Líceum és a Művészeti és Népiskola tanárai fogják elbírálni.

A díjátadás a Retro Piknik keretében fog zajlani az Erzsébet parkban, a tó körül 2023. április 30-án, 12 órától.