Odeon Színház: Egyszemélyes majdnem-show Pavel Bartoșsal


A Pavel Bartoș színész által írt forgatókönyv alapján készült, nem kevés humorral fűszerezett előadás többnyire önéletrajzi elemeket tartalmaz, amelyben az önirónia és az őszinteség a főszereplő.

Az érzelmekkel telített előadásban a nézők könnyen önmagukra ismerhetnek, hiszen jó és ostoba döntésekről, hibákról, tévedésekről, a szerelem minden formájáról, egyszerűen csak magáról az életről szól. Az üzenete pedig könnyen értelmezhető: az életet mindenestől kell és érdemes élni.

Pavel Bartoș Csíkszeredában, Hargita megyében született, a középiskolát szülővárosában az Octavian Goga Főgimnáziumban végezte, majd a kolozsvári Babeș-Bolyai Tudományegyetemen színházi karán szerzett diplomát Marius Bodochi professzor osztályában. 1998-ban Costinești-i Fiatal Színészek Gáláján fődíjar nyert el. Versenyzett a Pro TV nagy nézettségű Dansez pentru tine című műsor hatodik évadában Luciana Muntean oldalán, ahol harmadik helyen végeztek. Ő a Românii au talent és a Vocea României című műsorok társműsorvezetője, továbbá az Odeon Színház színésze.

Időpont: 2024. április 24., szerda, 19:00

Helyszín: a Tamási Áron Színház nagyterme

Az előadás időtartama 65 perc.

A jegyek ára 60, kedvezményesen pedig 30 lej.

Jegyeket az eventim.ro oldalon vagy személyesen a Városi Jegyirodában (Szabadság tér 1. szám) lehet vásárolni. A jegyiroda hétfőn, kedden és szerdán 8:00–16:00 óra között, csütörtökön 17:00, pénteken 15:00 óráig tart nyitva. A tanulók, nyugdíjasok és a nagycsaládos kártyával rendelkezők a kedvezményes jegyeket a jegyirodában vásárolhatják meg.