Ifjusági udvar programajánló


Idén az Ifjúsági Udvar a Romkertben várja az érdeklődőket május 3 és 5. között. A megújult helyszín közönségtalálkozóknak, koncerteknek és számos zenei-, és kreatív eseményeknek ad otthont.

A megnyitó után első nap a Szent György Napok legtrendibb fotója című fotóversennyel nyit az udvar, de ugyancsak itt kerül sor a közönségtalálkozókra, többek közt a Bagossy Brothers Companyvel és Guess Whoval is. Kerekasztal beszélgetésekkel várnak ugyanitt vloggerek és sikeres fiatal vállalkozók is minden érdeklődőt.

A Romkert színpadot ad olyan zenei kedvenceknek is, mint a Hit Factory, Vezuvius, PiceBand (RO), a YES YES (HU) és Icar (RO).

Az eddigi ifjúsági programokhoz hűek maradva idén is lesz Saint George’s Got Talent, Slam poetry verseny, kincsvadászat, valamint Tűzzsonglőr performansz. Mindez kibővül további érdekes programokkal; a stratégiai játékokat kedvelőknek: Mihai Ditu sakk emlékverseny, az erősebbeknek szkander bajnokság, és az alkotó szelleműeknek DJ workshoppal. Találkozzunk a Romkertben!