Gong Színház (Nagyszeben): „Rosalinda, a tehén”


Mulatságos pillanatokkal fűszerezett zenés előadást hoz a Szent György Napok színpadára a nagyszebeni Gong Gyermek- és Ifjúsági Színház társulata: kicsi és nagy nézőit az állatok világába repíti, egy érzelmekkel és váratlan kalandokkal teli univerzumba. Ebben a világban az állatok zenélni tudnak – zongorán, dobokon, gitáron vagy cajónon játszanak – és elmesélik, hogyan lettek terrorizálva… egy tehén által.

Rosalinda, egy különleges és bájos tehén, aki különb akar lenni a többi tehénnél, és aki kritikus hozzáállásával felbosszantja a körülötte élőket. A farmon elviselhetetlenné válik az élet, ezért a gazda úgy dönt, hogy elküldi tehenét otthonról. Így hát azért, hogy megtalálja szabadságát és saját egyéniségét, Rosalinda váratlan utazásra indul, ahol különböző karakterekkel találkozik, megtapasztalja az öröm és a szomorúság pillanatait, és fontos leckét tanul az önelfogadás fontosságáról.

A karaktereket életre keltő színészeknek sikerül erős érzelmeket közvetíteniük, és energikus performatív elbeszélés révén, egy valódi zenei laboratórium segítségével egészen közel hozzák a történet minden pillanatát. Gitáron, cajónon, billentyűs és ütős hangszereken, trombitán, dzsembén, sípon, tamburinon, dorombon, maracason, csőharangon és cabasán játszanak ebben az ötletes és lenyűgöző előadásban.

Eliza Păuna, Claudiu Fălămaș, Alexandra Șerban, Paul Bondane és Anton Balint színészek által megálmodott „Rosalinda, a tehén” című előadás izgalmas, kalandokkal és tanulságokkal teli utazást ígér.

Időpont: április 27., csütörtök, 11:00 és 14:00 óra.
Helyszín: Andrei Mureșanu Színház
Ajánlott életkor: 5+
Időtartam: 50 perc

Teljes árú jegy: 30 lej, kedvezményes jegy: 15 lej.

Jegyeket az eventim.ro oldalon lehet vásárolni, vagy személyesen a Városi Jegyirodában (Szabadság tér 1. szám). A jegyiroda hétfőn és szerdán 8:00-16:00 óra között, kedden és csütörtökön 18:00, pénteken 15:00 óráig tart nyitva. A tanulók, nyugdíjasok és a nagycsaládos kártyával rendelkezők a kedvezményes jegyeket a jegyirodában vásárolhatják meg.