Vacanţă în Corfu cu Tombola Zilele Sfântu Gheorghe


Toţi cei care vor cumpăra Caietul program şi un bilet de tombolă la Zilele Sfântu Gheorghe intră în tombola al cărei mare premiu este o excursie all-inclusive în Insula Corfu oferită de Christian Tour, pentru 2 persoane, 7 nopți, în valoare de 1400 de euro, sau premiul al doilea – un voucher de călătorie în valoare de 250 de euro oferit de Der Tour.

Caietul program şi biletele de tombolă pot fi găsite la Biroul de Imagine al Primăriei, Casa Municipală de Bilete (lângă Teatru), punctele de difuzare a presei H-Press, difuzori volanţi, punctele de informare din weekendul de festival.

Caietul cu programul complet al evenimentelor, care conține şi harta cu locaţiile şi biletul de tombolă, costă 5 lei.

Cu ocazia acestea, am dori să vă reamintim că Multi-Trans va pune în circulaţie autobuze către Arena Sepsi pentru spectacolul Opereta Swing, care va avea loc duminică de la ora 19:00.

Autobuzele pleacă la orele 18:00, 18:15 și 18:30 de pe strada Berzei, pe traseul spre Gară, cu destinaţie finală Arena Sepsi. La sfârșitul spectacolului, autobuzele vor pleca spre oraş în jurul orei 21, aducând toți spectatorii în oraș.