Miercuri, la ora 17:00, balaurul vine în centru după fecioară!


Poate că balaurul nu va distruge oraşul, pentru că o tânără curajoasă s-a oferit să se sacrifice pentru a salva aşezarea. Ultimatumul de săptămâna trecută a spus că balaurul va pleca miercuri, 24 aprilie, de la Liceul Mikes Kelemen și va ajunge la 17:30 în Piaţa Centrală pentru a primi o fecioară, altfel va arde orașul.

Din fericire, s-au oferit mai multe fete, dintre care a fost aleasă una, care deocamdată însă rămâne anonimă. Pregătirea și rămasul bun de la victimă se desfășoară miercuri la ora 17 la Studioul de Dans Háromszék, unde toate femeile, fetele și fiicele care sunt dispuse să participe la eveniment sunt binevenite.

În vremurile vechi existau cavaleri care apărau orașul și se luptau cu dușmanul, și chiar Cavalerul Sfântul Gheorghe e cel care l-a înfrânt pe balaur. Sunteţi invitaţi cu toţii aşadar miercuri după-amiază să fim cât mai mulţi în Piața Centrală pentru a ne lua un rămas bun demn de la fata care își sacrifică viața pentru oraș!

După cum se știe, balaurul a lăsat pe 1 aprilie un mesaj scris cu litere runice în Piața Centrală, unde a cerut 52 de fecioare pe malul Lacului Retyi și a amenințat cu arderea orașului. Apoi, pe 5 aprilie, Grădiniţa Pinocchio a fost vizitată de balaur, iar apoi pe 11 aprilie şi-a făcut apariţia la Fabrica Autoliv. Între timp, pe 10 aprilie, amprenta dragonului a fost găsită într-un loc de joacă de unde balaurul a răpit o fată care, după șase zile, a scăpat în mod miraculos. Pe 13 aprilie, în centru a fost descoperită o imensă cantitate de fecale, iar pe 15 aprilie a fost anunţată o recompensă pentru informaţii care duc la prinderea balaurului. În fine, pe data de 17 aprilie, balaurul a apărut din nou, de data aceasta la magazinul Kaufland, unde a anunţat ultimatumul din 24 aprilie.