Miercuri începe ediţia 28 a Zilelor Sfântu Gheorghe


Miercuri după-amiază în centrul oraşului, la ora 17, criza balaurului va fi rezolvată într-un mod tradițional, după care în Biserica Krisztus Király, de la ora 19:00, va avea loc Concertul de deschidere al ediţiei 28 a Zilelor Sfântu Gheorghe. Bilete pentru Concertul de deschidere se vor mai găsi la fața locului, inclusiv pentru câteva locuri suplimentare, în funcție de numărul de participanți.

Bilete sunt de asemenea disponibile la Casa municipală de bilete sau pe site-ul www.biletmaster.ro pentru spectacole de păpuși, spectacolul „Monstrul nisipurilor” al Teatrului „Fani Tardini” din Galaţi (spectacolul se va desfășura joi, 25 aprilie, ora 19 la Teatrul Andrei Mureșanu), sau pentru spectacolul Rhythm and Shoes Dance Club (26 aprilie, vineri, ora 19:00, Studioul de Dans Háromszék). Mai sunt câteva bilete şi pentru spectacolul de teatru de improvizaţie ComedyPunctShow (30 aprilie, 19:00, la Teatrul Andrei Mureșanu), sau pentru concertul jubiliar de 15 ani al trupei Snaps Vocal-Band (2 mai, joi, ora 18:30, Teatrul Tamási Áron).

Mai sunt la vânzare, de asemenea, bilete pentru spectacolul „Opereta Swing”, sau şlagăre de operetă într-o interpretare modernă, care va avea loc duminică, 28 aprilie, la Arena Sepsi, unde compania de transport public va asigura curse speciale.