Evenimentele de 1 Mai la Şugaş Băi, amânate din cauza vremii nefavorabile


Din păcate vremea nu ţine cu organizatorii evenimentelor programate pentru 1 Mai la Şugaş Băi, astfel că multe programe sunt amânate.

Din cauza ploilor anunţate pentru ziua de miercuri, şi a temperaturilor destul de scăzute, ne vedem nevoiţi să amânăm unele evenimente programate pentru 1 Mai la Şugaş Băi.

Pentru că scopul acestor programe era promovarea mişcării în aer liber, în care erau implicaţi toți „activiștii de mișcare” din zonă, nu vom renunţa la acest eveniment, astfel că îl vom reprograma pentru o dată care va fi stabilită în funcţie de prognoza meteo, şi pe care o com anunţa din timp.

Sunt însă şi câteva programe care vor avea loc conform programării iniţiale, sau care şi-au schimbat locaţia sau data.

Aici vorbim despre evenimentele organizate la Izvorul Benkő, care vor avea loc în întregime aşa cum erau planificate. Astfel, miercuri, 1 mai, autobuze vor pleca spre Şugaş la orele 10:00, 12:30 şi 16:00, iar întors la orele 10:30, 13:00 şi 19:00. Din centrul staţiunii Şugaş Băi, microbuze vor transporta turiştii către Izvorul Benkő unde vor avea loc mai multe programe în aer liber – degustări de apă minerală, grătar, vizită a păstrăvăriei etc.

Demonstraţia de trial a lui Orban Gabi a fost reprogramată pentru data de vineri, 3 mai, de la ora 17:30 în Piaţa Centrală din Sfântu Gheorghe.