Teddy Queen

4 mai, sâmbătă, 18:00 - SCENA PRINCIPALĂ

Curba de popularitate a trupei e în continuă creștere de când cei trei băieți din Gheorgheni au înființat trupa Teddy Queen.

După ce trupa a terminat anul trecut cu succes, în acest an, cu un impuls deosebit, fără să știe conceptul crizei creative, ei continuă să lucreze: compun cântece noi și organizează acțiuni.

Istoria trupei a început în 2017,  de atunci și-au folosit talentele la numeroase concerte și concursuri și au câștigat două locuri pe podium la concursul ”Cel mai frumos cântec din Ardeal” /Legszebb Erdélyi Magyar Dal/. Sunt invitați permanent la festivalurile transilvănene și pe lângă acestea participă și la importante festivaluri în Ungaria, cum ar fi EFOTT. Au uzat roțile autobuzului turneelor împreună cu orchestra Esti Kornél, dar au mai redat muzică și cu Tankcsapda, sau cu Bagossy Brothers Company ca act de deschidere.

Single-ul Helló, lansat la începutul anului 2018, a fost urmat de două single-uri și un demo. Succesul cântecelor este dovedit cel mai bine de faptul că toate posturile de radio majore din Transilvania le folosește. Cele două melodii ale albumului au fost nominalizate la ”Cea mai frumoasă melodie maghiară din Transilvania” /Legszebb Erdélyi Magyar Dal/ și au fost premiate la Festivalul Siculus din Odorheiu Secuiesc.

Cel de-al doilea single a fost lansat pe 31 martie cu denumirea “Nem szól rám senki  /Nimeni nu-mi spune nimic/”.

Teddy Queen va concerta pe data de 4 mai la Zilele Sfântu Gheorghe, încheind spectacolul înregistrat pe scena mare a evenimentului.

Membrii trupei: Fodor László (vocal, chitară), Csóka Lóránd (chitară d bas), Gellért Péter (tobă).