Guess Who

3 mai, vineri, 21:45 - SCENA PRINCIPALĂ

După ce în copilărie a jucat fotbal, fiind legitimat chiar la Steaua Bucureşti, a lăsat sportul pentru muzică, iar după mai multe colaborări, în 2009 GUESS WHO (Laurenţiu Mocanu) a lansat albumul de debut solo, intitulat Probe Audio. De pe acest album, piesa „Locul Potrivita ajuns pe locuri fruntaşe în majoritatea clasamentelor muzicale ale posturilor radio şi de televiziune din România, fiind cea mai difuzată piesă a anului 2010.

La vârsta de doar 24 de ani, a fost declarat în 2010 „Cel mai bun artist hip-hop” la Romanian Music Awards.

Al doilea album din cariera sa – Tot Mai Sus – a apărut in 2011. Conţine două piese noi care au fost turnate într-un singur videoclip („Oriunde te duci” şi „Ştiu deja”) şi o melodie în colaborare cu Marius Moga numită „Tot Mai Sus”. Cele trei materiale au devenit hituri pe YouTube în doar câteva luni de la lansare.

GUESS WHO a fost nominalizat cu melodia „Manifest” la categoria Best Romanian Act la MTV European Music Awards 2011 care au fost decernate la Belfast, în Irlanda de Nord.

În 2017 a lansat „Un Anonim Celebru”, cel de-al treilea album Guess Who. Materialul contine 14 piese, printre care şi colaborări cu Irina Rimes, Feli sau Tudor Chirilă.

A colaborat şi la multe campanii sociale şi pentru tineri, în care îi incurajează pe copiii şi tinerii pasionaţi de tehnologie să-şi urmeze visul.

El este dovada că atunci când ai talent şi esti pasionat, nimic nu este imposibil.