Concertul simfonic al Bagossy Brothers Company

Vineri, 3 mai, ora 19:30 - SCENA PRINCIPALĂ

Bagossy Brothers Company și Heureka Pop Orchestra vor cântă împreună pentru prima dată pe scena principală de la Zilele Sfântu Gheorghe.

Trupa, care este populară nu numai în Transilvania, dar și în Ungaria, a fost înființată în mai 2013 la Gheorgheni şi cântă împreună de mai mulţi ani.

Primul album al trupei Indie / Alternative / Folk a fost lansat în martie 2015 și a debutat în topul clasamentelor Deezer românești și maghiare în prima săptămână. În primăvara anului 2016, formația a lansat single-ul „Vakít a kék”, iar în martie 2017 a apărut al doilea album al trupei  „A Nap felé”.

De la înființare, Bagossy Brothers Company a fost parte integrantă a evenimentelor și festivalurilor muzicale maghiare și transilvănene. Noul album „Veled Utazom” va fi lansat în februarie 2019.

Membrii trupei: Bagossy Norbert (chitară / voce), Bagossy László (bass / voce), Bartis Szilárd (tobe), Tatár Attila (chitara, voce) si Kozma Zsombor (vioară, acordeon, clape).

Muzicienii Heureka Pop Orchestra sunt nişte artişti remarcabili, membri ai celor mai prestigioase orchestre simfonice din Ungaria.

La Sfântu Gheorghe, publicul i-a putut vedea în ianuarie 2019 într-un concert unic și de neuitat împreună cu formația Margaret Island.

 

Bagossy Brothers Company – Valahol itt (akusztik)