Holograf

Május 4., szombat, 23:00 - FŐSZÍNPAD

A Holograf zenekar, pontosan 10 év elteltével, újra egy fergeteges koncerttel tér vissza a Szent György Napok főszínpadára.

Az egyik legkedveltebb hazai formáció minden alkalommal teltházas koncertekkel örvendezteti meg a közönséget, dalaikat mára már több millióan ismerik.

A pop-rock műfajban játszó együttest 1978-ban, Bukarestben alapította meg Mihai Pocorschial zenész. A Holograf hamar az egyik legsikeresebb romániai formáció lett, az általuk kiadott lemezeken szereplő dalok pedig slágerekké váltak.

A zenekar frontembere 1985-ben Dan Bittman lett, azóta 11 lemezük jelent meg, a legutóbbi 2015-ben „Life Line” címmel. 1994-ben Dan Bittman, a Holograf szólistája képviselte Romániát az Eurovíziós Dalfesztiválon.

A legnépszerűbb dalaik közé a Banii vorbesc, Vino, Umbre pe cer, Dincolo de nori, Ţi-am dat un inel, Undeva departe című slágerek tartoznak. A zenekar még mindig előszeretttel turnézik, koncertjeiket mindig szívesen fogadja a közönség.

A zenekar tagjai: Dan Bittman, Edi Petroşel, Mugurel Vrabete, Tino Furtună és Romeo Dediu egy olyan produkcióval érkeznek Sepsiszentgyörgyre, amelyik egy több mint negyven éves, a Holograf és a közönség közötti barátság iránti szeretetről szól majd.

 

Holograf ÉLŐ koncert (2016)