Premii în valoare totală de aproape 30.000 de lei la Tombola de la Zilele Sfântu Gheorghe


Printre altele, poţi câștiga organizarea unei nunţi de vis oferită de EventFactory

Unul dintre cele mai populare programe ale Zilelor Sfântu Gheorghe de-a lungul anilor, Tombola cu premii atrage din nou un mare interes din partea firmelor locale și nu numai. Suntem mândri să anunțăm că Tombola de la Zilele Sfântu Gheorghe, ediţia 30, a atras 20 de ofertanţi, astfel încât gama de premii este una cu adevărat bogată!

Cele mai multe dintre firmele participante sunt din Sfântu Gheorghe, dar au fost și câteva din alte localități apropiate (Zăbala), dar și de mai departe din zona Transilvaniei: județul Mureș, județul Cluj. Premiile se împart în două mari categorii: pachete de produse, precum și vouchere de produse și servicii.

Regulamentul oficial al Tombolei poate fi citit AICI.

Anexa cu toate premiile poate fi citită AICI.

Valoarea minimă a donațiilor pentru tombolă a fost de 500 de lei, iar cele 20 de firme au donat premii în valoare totală de 29.494 lei, dând o valoare medie pentru un premiu de 1.475 lei.

Fiind o ediție aniversară, premiul principal al tombolei de la ediţia 30 a Zilelor Sfântu Gheorghe este un voucher cadou special: un pachet complet de organizare a nunții în valoare de 6.660 de lei oferit de EventFactory din Sfântu Gheorghe! EventFactory este o agenție de organizare de evenimente care își propune să facă memorabile marile evenimente din viaţa noastră, luând totodată povara planificării de pe umerii clienților săi. Serviciile sale variază de la planificarea nunților și evenimente de afaceri până la sărbători mai mici pentru familie și prieteni. Crezul lor este că detaliile servesc întotdeauna un bine mai mare și nu lasă niciodată să fie trecut cu vederea acest lucru. Când vine vorba de planificarea nunții, ei planifică împreună un concept și o temă personalizată, bazate pe personalitatea tinerilor căsătoriți și pe poveștile lor. Vă vor ajuta să alegeți cel mai potrivit loc de desfășurare și furnizorii de servicii: invitații, decorațiuni, formație/DJ, instructor de dans, cavaler de onoare sau maestru de ceremonii, foto/video, meniu, tort, prăjituri, coafor, make-up artist, accesorii etc.

În spiritul unui stil de viață sănătos și al conștientizării, un sponsor important al tombolei a fost Centrul de Diagnostic și Tratament Pro-Vitam din Sfântu Gheorghe, care a mărit valoarea tombolei prin donarea a 3 kituri de screening de sănătate în valoare de 1.500 de lei fiecare. Pro Vitam oferă clienților săi o gamă largă de specialități medicale. Prin metodele sale complete de diagnosticare și imagistică medicală, oferă tuturor un diagnostic precis și fiabil.

Pachetele complete de screening includ următoarele examinări: examinări imagistice în valoare de 750 de lei (la alegere: ecografie abdominală completă, ecografia mamară cu sonoelastografie, ecografie cardiacă, flux sanguin cerebral, ecografie tiroidiană, măsurarea densității osoase DEXA, RX-radiologie) și analize medicale de laborator în valoare de 750 de lei (analizele de sânge vor fi prescrise de medicul examinator după efectuarea ecografiilor, pe baza evaluării ecografice).

Printre pachetele de produse se numără: produse de lavandă din partea lui Király Erzsébet (Călărași, județul Cluj), precum și din partea Lila Gold Lavender (Valea Izvoarelor, județul Mureș); 2 pachete de produse din piele de la Mátka (Cristești); un pachet de produse de măcelărie de la Regele Ciolanului; o mențiune specială merită și cele 16 jocuri de societate din partea Terra Futura de la Asociația Grupul Milvus (Târgu Mureș). Cel mai valoros premiu tangibil este o chitară electro-acustică marca Aria, oferită de E-Music din Sfântu Gheorghe, care de peste 20 de ani deservește comunitatea iubitoare și creatoare de muzică prin vânzarea de instrumente noi și second-hand de calitate.

Gama de vouchere este una și mai colorată. Produsele/serviciile oferite sub formă de vouchere care vor fi extrase prin tragere la sorți sunt: 3 vouchere la Shanghai Restaurant; un voucher de călătorie Morningstar Tour; 3 bilete pentru 4, 5 și 6 persoane fiecare la Clue Crack escape room din Sfântu Gheorghe; 3 vouchere la Albert Optimun Medicals pentru ochelari de soare și de vedere; 3 vouchere la Restaurantul Castel din Sfântu Gheorghe; un voucher de cumpărături la magazinul de mobilă COSTA IMG; 4 abonamente la SIC FEST, oferite de Hárit; 4 vouchere la BoniBox – servicii de cosmetică pentru animale de companie; un voucher pentru o săptămână de cazare pentru un câine, oferit de Pet’s Academy; 2 vouchere de cumpărături din partea Bertis. Printre premiile deosebit de valoroase se numără 3 tabere complete pentru copii cu vârste cuprinse între 5 și 10 ani din partea Valev Studio, și 2 vouchere pentru o noapte de cazare la Castelul RoyChowdhury-Mikes din Zăbala, prin amabilitatea Zabola Estate (1 apartament de lux și 1 cameră dublă deluxe).

Biletele costă 10 lei şi vor putea fi achiziționate în perioada Zilelor Sfântu Gheorghe, între 23 și 30 aprilie, de la Casa municipală de bilete, de la chioșcurile de ziare HPress, de la standurile amenajate în zona de evenimente și de la locaţiile de desfășurare a evenimentelor. Extragerea numerelor câștigătoare va avea loc pe Scena principală în ultima seară a weekendului de festival, duminică, la ora 20:30. Câștigătorii își pot ridica premiile prezentând biletul original și cartea de identitate la Casa de Cultură „Kónya Ádám” (str. Kossuth Lajos nr. 13), între 2 și 12 mai 2023, de luni până miercuri între orele 8:00-16:00, joi între orele 8:00-17:00 și vineri între orele 8:00-15:00.

Biletele de tombolă pot fi depuse în urna aflată la Casa de bilete a orașului (lângă teatru), iar în weekendul festivalului urna va fi amplasată la Biroul de informații (la intersecţia străzilor Gróf Mikó Imre cu Libertăţii).