Udvaros Dorottya: Majdnem Valaki

április 30., kedd, 20:00 - Tamási Áron Színház

Udvaros Dorottya, három évtizeddel első lemeze után elkészítette sokak által várt második önálló albumát.

A legendás és ikonikus magyarországi színésznő, sok meghatározó és véleményformáló film főszereplője és számtalan szakmai díj birtokosa, 2015 őszén új zenei albummal jelentkezett, amely az Átutazó történetének 30 éve várt folytatása. Az 1985-ben megjelent Átutazó Dés László és Bereményi Géza nagyszerű közös alkotása, a Majdnem Valaki című lemez zeneszerzője pedig Hrutka Róbert, szövegírója szintén Bereményi Géza.

A mély tartalommal és érzelmekkel rendelkező, magukkal ragadó szövegek Hrutka Róbert zenei világában szólalnak meg, Udvaros Dorottya kivételesen magas színvonalú művészi tolmácsolásában. Az új lemez sok szempontból az Átutazó világának folytatása, Bereményi szövegei ezúttal is a férfi-nő viszony finom árnyalatait vizsgálják, ám ezúttal a 21. század világában.

A koncert az egyéniségek színpadon történő nagy találkozását, egy kihagyhatatlan zenei élményt, zene, szöveg és előadásmód tökéletes egységét kínálja, mely csak ritka pillanatokban valósul meg.

Udvaros Dorottya Majdnem Valaki című koncertjén a Hrutka Róbert vezetésével közreműködő zenekari tagok külön külön is elismert zenészei a magyarországi zenei életnek.

Közreműködnek: Hrutka Róbert – gitár, vokál, az album zeneszerzője, Markó Ádám – dobok, Dely Domonkos – ütőhangszerek, vokál, Fehérvári Attila – basszusgitár, Kalmus Felicián – cselló, Galambos Zoltán – billentyűs hangszerek

Udvaros Dorottya: Elmennék

JEGYEK
Online: https://www.biletmaster.ro/hun/Event/43001692/Udvaros-Dorottya:-Majdnem-Valaki-(Aproape-cineva)

Személyesen:
Városi Jegyiroda (Szabadság tér 1. szám)
Nyitvatartás: hétfő – csütörtök: 9-16, péntek: 9-13
Telefonszám: +40 267 312 104