Térerő

május 3. péntek, 18:00 - FŐSZÍNPAD

A Térerő  zenekar 2017 őszén alakult, szentgyörgyi és kézdivásárhelyi zenészekből. A tagok között hamar megszületett az összhang, elmondásuk szerint mások dalait könnyen magunkévá tették, ezért arra a meggyőződésre jutottak, hogy megalkotják a saját zenei világunkat.

Az elhatározást tett követte: azóta is buzgón gyártják az újabb és újabb Térerő dalokat, amelyekből már hatot stúdióban rögzítettek, háromhoz pedig videóklip is készült.

A csapat az idei év végére tervezi első nagylemezük kiadását, azonban addig is további vizuális élményekkel gazdagítjuk a repertoárt.

Stílusukat eklektikus pop-rock-ként lehetne jellemezni: napfényes, színes, hangulatos, és ami a legfontosabb, a sajátjuk.Fő célkitűzésük, hogy minél több saját számot rögzítsenek, adjanak elő, tegyenek népszerűvé koncertjeiken.

„Alig várjuk, hogy megosszuk a közönséggel, veletek mindazt, ami a szívünkből-lelkünkből életre, dallamra kelt.” – vallják a zenekar tagjai.

A zenekar tagjai: Kátai Judit (ének), Sándor Tibor (billentyű, vokál), Lőrincz Imre (gitár), Tóth Olivér (basszusgitár), Kátai Jocó (dob).

Térerő: Ott leszek