ComedyPunctShow

április 30., kedd, 19:00 - Andrei Mureșanu Színház

Az előadás minden korosztálynak ajánlott.

Az előadás időtartama: 1 óra és 30 perc.

A ComedyPunctShow improvizációs színház előadása már a  23-ik évadához érkezett. Az előadás során a közönség javaslatokat tesz, a színészek pedig zenés üzeneteket, verseket, jeleneteket vagy színészi játékokat rögtönöznek, amelyekben a főszereplők akár a nézők is lehetnek.

A rögtönzött színházi előadást gyermekek és felnőttek egyaránt megtekinthetik. A zongora kíséretében játszó színészek az ország valamennyi fontos színpadán fellépő hivatásos művészek. Olyan neveket említhetünk, mint Ioana de Hillerin, Andreea Bibiri, Bogdan Dumitrescu, Marin Grigore vagy Gabi Pândici.

Az előadást úgy az országban, mint a határokon túl is játszották már, így a bécsi Román Kulturális Intézetben (2010), Brüsszelben (2016) vagy az Európai Bizottság Romániai Képviseletének Hivatalos Találkozóján (2015).

Az előadást rendhagyó módon két alkalommal vonaton is tartották, a Bukarest-Bodzavásár szakaszon.

Az improvizációs színház egy olyan színházi műfaj, amelyben nem létezik előre megírt szöveg, a színészek rögtönözik a szöveget, a jeleneteket, a verseket, illetve a dalokat, valamennyit a közönség javaslatai alapján.

A műfaj Romániában 2003-ban jelent meg, a jelenség azonban az 1950-es évek Amerikájából származik, kezdeményezői Viola Spolin és fia Paul Sills.

Az elképzelés 100 százalékban gyakorlatias és szórakoztató, amely nemcsak új távlatokat nyit, hanem a kreativitás szűrőjén keresztül mutatja be a mindennapok rutinját.

Szereplők: Ioana de Hillerin, Bogdan Dumitrescu, Marin Grigore, Gabi Pândici (zongora), Andreea Bibiri.

ComedyPunctShow:

JEGYEK
Online: https://www.biletmaster.ro/hun/Event/43001697/ComedyPunctShow

Személyesen:
Városi Jegyiroda (Szabadság tér 1. szám)
Nyitvatartás: hétfő – csütörtök: 9-16, péntek: 9-13
Telefonszám: +40 267 312 104